Hinnasto

Koliikkivauvan hoito

Ensimmäinen kerta 75–90 min. 80 €
Jatkohoidot 45 min. 45 €

Sisältää 2-3 hoitokerran aikana: Vauvan tutkiminen ja hieronta, hieronnan ohjaus vanhemmille, kirjalliset ohjeet hieronnasta, kirjallinen opas koliikista, imettävän äidin ravintoneuvonta, lisäravinteiden käytön ohjaus, kantoliinan käytön ohjaus, mahdollisen homeopaattisen valmisteen käytön ohjaus.

Vauvahieronta

Ensimmäinen kerta 75–90 min. 80 €
Jatkohoidot noin 45 min. 45 €

Sisältää: Vauvan tutkiminen ja hieronta, hieronnan ohjaus vanhemmille, kirjalliset ohjeet hieronnasta. Ensimmäisellä kerralla aikaa menee vanhempien ohjeistukseen. Jos haluat tuoda vauvasi vain hierontaan, veloitan vain jatkohoidon hinnan.

Raskaushieronta ja synnytyksen jälkeinen hieronta

60 min. 60 €

Hieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin. Jos äidillä on SI-nivelen kipuja, voidaan keskittyä alaselän hierontaan ja mobilisointiin. Jos alaraajoissa on turvotusta, voidaan hieronnassa keskittyä alaraajojen hierontaan. Käytän hoidossa vain luonnollisia hyvälaatuisia öljyjä.

90 min. 80 €

Hieronta sisältää äidin rentouttavan kokovartalohieronnan ja tarvittaessa kevyttä mobilisointia. Äidin vatsan alue hierotaan myös ja kohdussa oleva vauva huomioidaan koko hoidon ajan. Käytän hoidossa vain luonnollisia hyvälaatuisia öljyjä.

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen ravintoneuvonta

Ensimmäinen käynti noin 90 min. 130 €

Sisältö: Ennen ensimmäistä tapaamista saat täytettäväksesi asiakaskyselylomakkeen sekä mahdollisesti ruokapäiväkirjan. Tapaamisen aikana laadimme yhdessä yksilölliset tavoitteet ja mietimme minkälaisia muutoksia olisit valmis ja halukas tekemään. Saat jokaisesta tapaamisesta kirjalliset ohjeet sovituista muutoksista joko heti tapaamisella tai sähköpostitse tapaamisen jälkeen. Pyrin ohjauksessa käytännönläheisyyteen ja mahdollistamaan sen, että onnistut omissa tavoitteissasi!

Seurantakäynnit 45 min. 70 €

Sisältö: Yleensä 2-4 jatkotapaamista on sopiva määrä riippuen toiveistasi ja tavoitteistasi. Saat jokaisesta tapaamisesta kirjalliset ohjeet sovituista muutoksista.

Food Detective -testipaketti ruoka-aineyliherkkyyksien tutkimiseen 100 €

Food Detective -testipaketti ja 30-45 min. konsultointi 140 €

Nordic Laboratories -testit kauttani, hinnat vaihtelevat testeittäin

Äitiysfysioterapia

75 min. 80 € (ensimmäinen kerta)

60 min. 70 €

Sisältö: Tapaamisten sisältö vaihtelee tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Yleensä tapaaminen koostuu haastattelusta, tutkimisesta, tavoitteiden asettamisesta, kotiharjoitteiden ohjauksesta ja kirjallisista ohjeista sekä mahdollisesta manuaalisesta käsittelystä (hieronta, mobilisointi, lihaskalvojen käsittely). Tapaamisen aikana voidaan myös tutkia lantionpohjan lihasten aktivoitumista.

Lantionpohjan fysioterapian henkilökohtainen elektrodi 20-30 €

Lantionpohjan kotiharjoittelulaitteen (biopalaute) vuokra 10€/vko

Pintaelekrodit 3 €/kpl

Hyvinvointipaketti raskaana olevalle

6 hoitokertaa 410 € (norm. 460 €)

Sisältö: 2×60 min. raskausajan hierontaa, 2×60 min. äitiysfysioterapiaa, ravintoneuvonnan ensimmäinen käynti sekä yksi seurantakäynti.

Hyvinvointipaketti synnytyksen jälkeen

6 hoitokertaa 410 € (norm. 460 €)

Sisältö: 2×60 min. synnytyksen jälkeistä hierontaa, 2×60 min. äitiysfysioterapiaa, ravintoneuvonnan ensimmäinen käynti sekä yksi seurantakäynti.

Babyshower-kutsut, polttarit ja muut tilaisuudet äideille

Sisältö: räätälöidään yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopiva paketti. Esimerkiksi babyshower-pakettiin voi kuulua äidin hemmottelua, vauvahieronnan ohjausta, ravintovinkkejä tai vaikkapa ravitsevan ruoan laittamista yhdessä. Keskustellaan toiveistasi tarkemmin ja annan yksilöllisen tarjouksen.

Ajanvaraus: 041 532 1627