Minusta

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja diplomiravintoneuvoja. Lisäksi kouluttaudun parhaillaan myös tunnevyöhyketerapeutiksi. Vauvojen hoitoon liittyvää osaamistani olen täydentänyt vauvahieronnan ja koliikkivauvan hoidon koulutuksilla. Äitien hoitoon liittyvää osaamistani olen puolestaan täydentänyt äitiysfysioterapian, lantionpohjan, raskaushieronnan sekä raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan ohjauskoulutuksella.

Terapeuttina tärkein ominaisuuteni on kuitenkin oma elämänkokemukseni. Olen itse pienen lapsen äiti, ja oma lapseni on toiminut ja toimii edelleen parhaana opettajanani. Hurmaavan poikani kanssa olemme kokeilleet kaikkia mahdollisia täydentäviä hoitomuotoja sekä länsimaisen lääketieteen keinoja lievittämään koliikin ja myöhemmin paljastuneiden yliherkkyyksien oireita. En haluaisi yhdenkään perheen joutuvan valvomaan koliikkioireista kärsivän vauvan kanssa, joten päätin kouluttaa itseäni lisää voidakseni olla tukemassa samassa tilanteessa olevia perheitä. Ravintoneuvojan koulutuksesta ja käytännön harjoittelusta ammennan osaamistani lapsien ruoka-aineyliherkkyyksien hoidossa ja kehon tukemisessa.

Ruoka on ollut itselleni jo pitkään keino hoitaa itseäni ja välillä vastentahtoista perhettäni niin fyysisesti kuin henkisesti. Oma ruokafilosofiani painottuu siihen, että ruoasta pitää ensisijaisesti nauttia, mutta sen pitää myös olla täysipainoista ja ravitsevaa luonnollista ruokaa. Minulta et saa punnitsemista tai kaloreiden laskemista vaativia ohjeita, vaan ohjausta kohti luonnollista ja ravintorikasta nautintoa tuottavaa ruokailua. Kaupan päälle saat keholle ja mielelle hyvän olon!

Äitien ja vauvojen kokonaisvaltainen hyvinvointi on muodostunut itselleni oman äitiyteni mukana tärkeäksi asiaksi ja haluan olla tukemassa omalta osaltani matkaasi äidiksi. Tutustu tarkemmin nettisivuillani palveluihin, joita tarjoan vauvoille, raskaana oleville ja jo synnyttäneille äideille.

Lämpimästi tervetuloa!

-Maria

Ajanvaraus: 041 532 1627